Ukraine: find the latest information regarding the ongoing situation and emergency traveling to the Netherlands

Handelsmissie havenontwikkeling Brazilië

05 juni 2022 10 juni 2022 Fortaleza, São Paulo, Santos, Curitiba en Paranaguá, Brazilië

Wilt u zakendoen met en contacten leggen in de Braziliaanse havensector? Werkt u aan havenontwikkeling, terminal management, traffic control, engineering of consultancy? Neem dan van 5 tot en met 10 juni 2022 deel aan de fysieke handelsmissie naar Brazilië. U ontdekt marktkansen en u hoort meer over de actuele ontwikkelingen in Brazilië.

Brazilië is een van de belangrijkste exporteurs van grondstoffen in de wereld. Zo’n 95% van de Braziliaanse vracht stroomt door het havensysteem, met zijn meer dan 215 haveninstallaties. Een goede logistieke infrastructuur is daarom belangrijk. Hiervoor is uitbreiding en modernisatie van de capaciteit nodig.

Sinds 1993 bestuurt het bedrijfsleven een deel van de havens en haventerminals in Brazilië. Dat is om de logistieke efficiëntie te vergroten. De Braziliaanse regering wil nu nog eens 22 haventerminals veilen. Deze havens hebben samen een geschatte waarde van US$ 1,75 miljard. Dit zorgt voor veel interessante zakelijke kansen voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen.

Mijn favoriete venues (0)