Maatregelen coronavirus: Het contact en samenwerken met Rotterdam Partners is de komende tijd anders. Lees meer informatie

Waarom Rotterdam

Quick links

Rotterdam, de meest moderne stad van Nederland. Atypisch in eigen land, internationaal befaamd om haar vernieuwingsdrift en ongepolijste charme. Een stad met een geheel eigen dynamiek en een bijzondere ‘buzz’. Stoer, levendig, divers en voortdurend in ontwikkeling. Rotterdam combineert statements op het gebied van architectuur, stedenbouw en design met kleinschaligheid. De stad is uitstekend bereikbaar en compact, met venues en voorzieningen vrijwel allemaal op loopafstand (of een korte OV-rit). Kortom: de perfecte locatie voor uw congres of event

Rotterdam, de perfecte locatie voor uw congres of event

Een congres of event in Rotterdam is een uitstekende kans om uzelf, uw associatie, vereniging of organisatie te profileren en om uw deelnemers een onvergetelijke ervaring te bezorgen. En het mooie is, in Rotterdam staat u er nooit alleen voor. Rotterdam Partners en vele partijen in de stad staan voor u klaar met hun ervaring en praktische, professionele ondersteuning.

Gratis en onafhankelijk advies

De ervaren experts van het Rotterdam Partners Convention Bureau bieden kosteloos, onafhankelijk en objectief informatie en diensten rond het organiseren van uw congres of event. Daartoe behoort ook informatie over over subsidiemogelijkheden, zoals het Stimuleringsfonds Internationale Associatiecongressen. Onze diensten worden u door de stad Rotterdam (gemeente) aangeboden en hebben geen commerciële insteek. Onze adviseurs hebben de juiste kennis en ruime ervaring en beschikken over een netwerk van meer dan 170 partners in de stad; samen zorgen we ervoor dat uw congres of event een succes wordt.

Professionele en praktische ondersteuning

Rotterdam Partners is uw ingang naar de stad: via ons uitgebreide netwerk van partners in de stad, actief op de zakelijke en /of toeristische markt heeft u alles binnen handbereik. Wij werken snel en efficiënt, denken graag mee over uw programma, uw bid en kunnen o.a. site inspecties verzorgen. Wij verzorgen uw site inspecties / fam trips, helpen bij het verkennen en kiezen van venues, bij het samenstellen van uw (sociaal) programma, het in kaart brengen van opties voor financiering en met praktische tips & tricks en hulpmiddelen voor bijvoorbeeld communicatie over uw event.

Gerelateerde content
Mijn favoriete venues (0)