Stadsinformatie voor de zakelijke bezoeker

Rotterdam Partners Convention Bureau voorziet u van gratis informatie over Rotterdam. Deze middelen kunt u verstrekken aan bezoekers van uw beurs of congres. Ook is het mogelijk om via Rotterdam Partners Convention Bureau de Rotterdam Welcome Card aan te schaffen tegen een gereduceerd tarief. We zetten alle stadsinformatie voor u op een rij:

Rotterdam App

Met de Rotterdam App, beschikbaar in het Nederlands en Engels, hebben bezoekers altijd en overal de leukste Rotterdamse adressen bij de hand. Inclusief stadsplattegrond en real-time agenda. De Rotterdam App is gratis te downloaden via m.rotterdam.info/download, de App Store of Google Play. Na het downloaden kan de app ook offline, dus zonder internetverbinding, gebruikt worden.

Congres Menu

Een aantal restaurants in Rotterdam bieden speciaal voor zakelijke bezoekers een Congres Menu aan. Bezoekers kunnen na afloop van het zakelijke event snel en gemakkelijk een keuze maken uit het aanbod van restaurants. Op vertoon van de congresbadge en de flyer krijgen congresdeelnemers een 3-gangendiner en een drankje aangeboden voor € 29,50 of € 39,50 p/p.  Download voor meer informatie de flyer of bekijk de congres menu pagina op rotterdam.info. De flyer is overigens ook beschikbaar om uit te delen tijdens uw congres.

City Map

De City Map is een handige stadsplattegrond op zakformaat. Hierop staan de belangrijkste toeristische highlights in het centrum van Rotterdam. De City Map is tweetalig in het Nederlands en Engels.

Rotterdam Welcome Card

De Rotterdam Welcome Card is een voordeelkaart die bezoekers minimaal 25% korting geeft bij ruim 50 attracties, musea, uitgaansgelegenheden en restaurants in Rotterdam. Ook geeft de Rotterdam Welcome Card recht op 1, 2 of 3 dagen onbeperkt reizen met RET metro, tram en bus. Lees meer over de Rotterdam Welcome Card.

Rondje Rotterdam

Deze wandel- en fietsroute leidt bezoekers langs de vele architectonische en culturele highlights van Rotterdam en bevat verrassende tips. Verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.

Informatiepunt Rotterdam Tourist Information CS

Wanneer uw deelnemers op het Centraal Station in Rotterdam arriveren, kunnen zij voor meer (toeristische) informatie terecht bij Rotterdam Tourist Information CS. Lees meer over de openingstijden.

Bestellen?

Wilt u stadsinformatie bestellen voor deelnemers van uw congres?
Neem contact op met Rotterdam Partners Convention Bureau.