4x inspirerende flexwerkplekken in Rotterdam waar je ook kunt ontspannen

10-12-17

Op zoek naar een flexplek in Rotterdam waar je in alle rust kunt werken? Waar de wifi snel is, de koffie goed en waar je tussen het wegwerken van je e-mails ook even kunt ontspannen? Of zoek je juist een energieke werkplek voor een brainstorm, een plek die je creativiteit een slinger geeft? Rotterdam biedt volop keuze in bijzondere, inspirerende flexwerkplekken voor flexwerkers en zzp’ers.

Flexwerkplek 1. 42workspace

Te midden van alle restaurants en cafés van de Witte de Withstraat en Schiedamse Vest vind je 42workspace, een community van tech en digital entrepreneurs. De flexibele contracten bieden allerlei mogelijkheden. Huur je eigen privé kantoor of flex desk of maak gebruik van een dagpas. In de basement van 42 workspace vind je de gym waar je de dag sportief kunt beginnen. Iedere ochtend en staat er speciaal voor members een power breakfast klaar.

42workspace Rotterdam

Flexwerkplek 2. Spaces Rotterdam

Spaces Rotterdam ligt aan het Hofplein op steenworp afstand van Centraal Station. Huur er een privé design-desk of ontmoet collega flexwerkers in de business club. Je hebt hier 24 uur per dag toegang tot het pand met stylish interieur. Regelmatig zijn er lezingen en events om aan deel te nemen, zoals een yogasessie op maandagochtend.

Spaces Rotterdam

Flexwerkplek 3. Hashtag Workmode

Werken in een ware Instagram heaven? Dan is Hashtag Workmode voor jou de ideale hotspot. Bij deze hub voor ondernemende vrouwen huur je een desk voor 1, 3 of 5 dagen. Het kantoor in een zijstraat van de Witte de With heeft ramen van ruim vier meter hoog, waardoor je met een volle dosis daglicht energiek kan beginnen aan jouw werkdag.

Hashtag Workmode Rotterdam

Flexwerkplek 4. Tribes Rotterdam

De co-working place voor digital nomads is Tribes. De kantoren in Rotterdam zijn gebaseerd op stammen uit Papoea-Nieuw-Guinea en ze liggen direct naast station Blaak en Rotterdam Centraal. De abonnementen voor flexibele werkplekken bieden toegang tot Tribes over de hele wereld.

Tribes Rotterdam
Mijn favoriete venues (0)