Contact Marketing en Communicatie

Bent u bezig met de ontwikkeling van een mooi initiatief of onderneming en vindt u dat wij daar als Rotterdam Partners van af moeten weten? Wilt u meer weten over het merk Rotterdam. Make It Happen en de samenwerking tussen het Havenbedrijf Rotterdam, Erasmus Universiteit Rotterdam, de gemeente Rotterdam en Rotterdam Partners (de Merkalliantie)? Of bent u als student nieuwsgierig naar hoe wij als Rotterdam Partners city marketing van Rotterdam uitvoeren en onze visie hierop? Neem dan contact op met ons voor meer informatie.


Robert Eijkelestam - Communicatieadviseur
Wilt u meer weten over de communicatie richting en over internationale ondernemers, expats, congressen, innovatie in Rotterdam en de Rotterdam Branding Toolkit. Mail of bel dan met Robert Eijkelestam.

 

Robert Eijkelestam

Communicatieadviseur
 
Telefoon:
010 7900183

 


Jos den Daas - Communicatieadviseur
Wilt u meer weten over de communicatie richting bezoekers bijvoorbeeld omdat u een blog wilt schrijven voor www.rotterdam.info of omdat u een bijzonder initiatief voor Rotterdam in handen hebt waar wij echt van moeten weten? Of bent u op zoek naar samenwerking op het gebied van content op het gebied van Wonen of Toerisme? Mail of bel dan met Jos den Daas.

 

Jos den Daas

Communicatieadviseur
 
Telefoon:
010 7900 152

 


Claire van Schagen - City Marketeer
Heeft u een initiatief dat echt thuishoort in de city marketing van Rotterdam? Of wilt u meer weten over onze city marketing strategie of heeft u vragen over het merk Rotterdam. Make It Happen? Mail of bel dan met Claire van Schagen.

 

Claire van Schagen

City Marketeer
 
Telefoon:
+31 (0) 10 790 01 62