Rotterdam heet internationale vestigers welkom in stad

3 Okt

Internationale bedrijven als Rambus, Nuctech, Arag en Parhelion Incorporated die zich dit jaar vestigden in Rotterdam werden gisteravond tijdens het Red Carpet Dinner officieel welkom geheten in de stad door burgemeester Ahmed Aboutaleb. Het Red Carpet Dinner legt jaarlijks letterlijk de rode loper uit voor nieuwe vestigers om hen te introduceren in het Rotterdamse en regionale netwerk.

Ongeveer dertig nieuwe vestigers werden gisteravond in Worldhotel Wings bij Rotterdam The Hague Airport geïntroduceerd aan ruim 350 gasten. Onder de aanwezigen bevonden zich ambassadeurs en vertegenwoordigers van de ambassades van Brazilië, Canada, China, Chili, Colombia, Duitsland, India, Japan, Mexico, Oekraïne, Singapore, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Zuid-Korea en Zwitserland. Daarnaast werd het evenement -  dat geldt als een van de belangrijkste netwerkevents voor internationale bedrijven in de regio Rotterdam - bezocht door vele vertegenwoordigers van nationale en internationale bedrijven en startups uit de regio, en door bestuurders van verschillende buurgemeenten in de regio.

Deze 9e editie van het Red Carpet Dinner omvatte opnieuw een innovatiebeurs met innovatieve bedrijven en instellingen uit de stad en regio. Zo presenteerden onder meer Travis the Translator, Tinybots, 4Shipping, Wicked en Delft Robotics hun innovatieve technologieën, producten en diensten. De innovatiebeurs toonde daarmee de innovatiekracht van Rotterdam en de omliggende regio en werd zeer goed bezocht door de internationale gasten.

Powered by flickr embed.