Partnerplan

Gezamenlijke missie

Rotterdammers zijn de beste ambassadeurs van Rotterdam. Samen zijn zij in staat om het onderscheidend vermogen van Rotterdam aan de wereld te laten zien. Wij geloven daarom in de kracht van samenwerken en verbinden. Alleen samen slagen we erin om onze missie te realiseren: “Bouwen aan een duurzame groei van de Rotterdamse economie”.

Marketing, acquisitie, netwerken en kennisdeling

Als Rotterdam Partners hebben wij niet voor niets partners in onze naam staan. Wij werken dagelijks samen met een groot netwerk dat bestaat uit ondernemers werkzaam in de zakelijke en vrijetijdsbezoekerseconomie, de kunst – en cultuursector en creatieve industrie, zakelijk dienstverleners, onderwijs- en kennisinstellingen, mobiliteitsleveranciers, internationale bedrijven, belangenverenigingen en overheidsinstanties. Samen sturen wij op duurzame groei die bijdraagt aan het versterken van de Rotterdamse economie en de sectoren die relevant zijn voor de economische transitie van de stad. Wij werken gericht aan de verbetering van de aantrekkelijkheid van de stad voor (internationale) bedrijven, bezoekers en bewoners. We sturen op een positieve experience van Rotterdam. Wij verbinden onze partners. We brengen kennis over de markt en relevante stakeholders bij elkaar om tot een integrale strategie en uitvoering te komen en vergroten daarmee de internationale marketing en saleskracht van de stad. Ons partnernetwerk is groot, actief, betrokken en altijd op zoek naar nieuwe verbindingen en samenwerkingen.

Wil je als partner nog meer impact maken en business binnenhalen dan bieden wij jou de mogelijkheid deel te nemen aan netwerkevents, aantrekkelijke activiteiten, communicatiemiddelen en hospitalitymogelijkheden. Bekijk hier het Partnerplan 2023

 

Als partner

  • Profiteer je van een groot internationaal zakelijk netwerk en mogelijke samenwerkingen met zo’n 150 partners. Ons netwerk is actief op een aantal stadsbrede thema’s: citymarketing – toerisme, congressen & corporate events, economie – politiek & bestuur.
  • Blijf je op de hoogte van trends & ontwikkelingen in de regio en ontvang je ook relevante data en kennis over Rotterdam.
  • Heb je exclusief toegang tot minimaal 8 netwerkevenementen per jaar.
  • Heb je toegang tot een exclusieve netwerkapp voor partners om onderling, laagdrempelig te netwerken en te verbinden.
  • ­Ben je onderdeel van de citymarketing van Rotterdam. We betrekken partners bij relevante content en vergroten samen de (online) zichtbaarheid van de stad.
  • Bieden wij je onze expertise aan op het gebied van marketing en PR.
  • Draag je bij aan een duurzame toekomst van de Rotterdamse economie.

 

Meer informatie

 

Bekijk hier het Partnerplan 2023

Mijn favoriete venues (0)