Partnerplan

Samen met en voor de stad

‘Samen bouwen’ typeert Rotterdam en de Rotterdammers al sinds de wederopbouw, en is nadrukkelijk ook vandaag terug te vinden in de manier waarop we uitdagingen aangaan. Het versterken en promoten van onze stad is niet iets van alleen de gemeente, of van Rotterdam Partners. Al onze inspanningen, groot en klein, dragen bij aan de kracht van Rotterdam. En als dat nodig is, of waar we er samen of voor de stad voordeel uit kunnen halen, doen we dingen samen.

Participeer in onze activiteiten en communicatiemiddelen

Rotterdam Partners biedt u, naast de algemene marketinginspanningen, de mogelijkheid deel te nemen aan aantrekkelijke activiteiten en een scala van communicatiemiddelen. Deze kunnen voor u de markt toegankelijker maken of u in contact brengen met de juiste intermediairs, zoals eventmanagers, congresorganisatoren en touroperators. Het betreft activiteiten die onderdeel uitmaken van een groter geheel waarbij Rotterdam gepresenteerd wordt als aantrekkelijke bestemming met vele mogelijkheden. Van een gezamenlijke profilering zal iedereen in de stad de vruchten plukken.
Voor alle activiteiten en communicatiemiddelen geldt dat zij onder voorbehoud zijn.

Word partner!

Rotterdam Partners stelt zich als doel om samen met haar Convention & Tourism Partners – op dit moment zo’n 160 – de stad te promoten en te verkopen als aantrekkelijke toeristische, zakelijke en congresbestemming. Zodat er meer bezoekers naar Rotterdam komen. Alle ondernemers, instellingen en organisaties die hier baat bij hebben en actief zijn op de zakelijke en/of toeristische bezoekersmarkt, kunnen zich aansluiten bij Rotterdam Partners. Bovendien kunnen partners participeren in de activiteiten en communicatiemiddelen, zoals hierboven beschreven.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het partnerplan of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op.

Mijn favoriete venues (0)