COVID-19: laatste info m.b.t. contact en samenwerken met Rotterdam Partners.  Lees hier meer

Partnerplan

Samen met en voor de stad Related pages

Rotterdam zit in de lift als toeristische bestemming en laat al een aantal jaren enorm positieve groeicijfers zien. Groeicijfers die goed zijn voor uw business. Als Rotterdam Partners werken wij hard om deze groei vast te houden en op een duurzame manier verder uit te bouwen. Dat doen we graag samen met u als onze partner.

Overzicht partnerplan

Hieronder vindt u een overzicht van wat u van ons als lid van het Convention en Tourism partnernetwerk mag verwachten en wij vice versa van u.

Samen de stad promoten

Rotterdam Partners stelt zich als doel om samen met haar Convention & Tourism Partners – op dit moment zo’n 160 – de stad te promoten en te verkopen als aantrekkelijke toeristische, zakelijke en congresbestemming. Zodat er meer bezoekers naar Rotterdam komen. Alle ondernemers, instellingen en organisaties die hier baat bij hebben en actief zijn op de zakelijke en/of toeristische bezoekersmarkt, kunnen zich aansluiten bij Rotterdam Partners. Bovendien kunnen partners participeren in de activiteiten en communicatiemiddelen, zoals hierboven beschreven.

Meer informatie

 

Mijn favoriete venues (0)