Rotterdam Knowledge Partners

Wie zijn de Rotterdam Knowledge Partners? 

De Rotterdam Knowledge Partners zijn wetenschappers, onderzoekers en vertegenwoordigers van verschillende (wetenschappelijke) vakgebieden. Dit netwerk draagt bij aan de internationale profilering van de sterke vakgebieden in de stad. Profilering vindt plaats door het hosten van internationale congressen in de stad. Rotterdam Knowledge Partners die een bidtraject voor een internationaal congres hebben doorlopen met Rotterdam Partners worden benoemd tot Ambassadeur. Vanuit hun ervaring en betrokkenheid bij Rotterdam als congresstad, enthousiasmeren en helpen zij anderen graag bij het winnen en organiseren van hun congres. Het doel van het netwerk is het verhogen van het aantal internationale congressen in Rotterdam en het verhogen van het imago van de Rotterdamse kennisinstituten en van Rotterdam als kennisstad.
Lees meer...
Laat u inspireren door interviews van dr. Auke Beishuizen, Fred Balvert, dr. Lisbeth Utens, Luuk Prevaes, Martin Aarts en dr. Teun van Gelder.

Het Rotterdam Knowledge Partners netwerk wordt ondersteund door een Comité van Aanbeveling.

Wat is het doel van de Rotterdam Knowledge Partners?

Het doel van de Rotterdam Knowledge Partners is het:
- Verbeteren van het internationale imago van Rotterdam kennisstad en de Rotterdamse kennisinstituten
- Verhogen van het aantal (meerdaagse) internationale congressen in Rotterdam
Lees meer...

Wat kan een Rotterdam Knowledge Ambassador voor u betekenen?

Denkt u eraan om het congres op uw vakgebied, waar u jaarlijks aan deelneemt, naar Rotterdam te halen? Vraagt u zich af hoe uw collega’s geënthousiasmeerd kunnen worden en hoe u hun steun kunt verkrijgen? De Rotterdam Knowledge Ambassadors, die voor een soortgelijke keuze hebben gestaan, kunnen u hier uitstekend over adviseren.
Lees meer...

Wat kan Rotterdam Partners voor een Ambassador betekenen?

Rotterdam Partners kan u als Rotterdam Knowledge Ambassador op verschillende manieren ondersteunen. Lees meer...

Meer informatie

Bekijk ook de agenda en nieuws van de Rotterdam Knowledge Partners.