Rotterdam Woon Partners

Met ruim 20 woonpartners werkt Rotterdam Partners aan de promotie van Rotterdam als aantrekkelijke woonstad. Dit zijn woningcorporaties, investeerders, ontwikkelaars en makelaars. Met de gemeentelijke ‘Woonvisie – koers naar 2030, agenda tot 2020’ als uitgangspunt is een koers bepaald voor de komende jaren en een actieplan voor 2016 ontwikkeld. Deze plannen zijn afgestemd met Gemeente Rotterdam, woonpartners en leden van Platform Ontwikkelingen Rotterdam (POR).

Met het doel meer hoger opgeleiden (m.n. gezinnen) aan te trekken en te binden aan de stad, richten we onze inspanningen vooral op de studenten- en startersdoelgroep. En gaan we samenwerking aan met de Erasmus Universiteit Rotterdam, Hogeschool Rotterdam, InHolland en werkgevers die veel starters in dienst hebben.

Meer informatie over partnership vindt u hier.
Bekijk hier het overzicht van de huidige Woonpartners.

Wilt u samen met ons en andere woonpartners bouwen aan het imago van Rotterdam als aantrekkelijke stad om te wonen? Laten we dan kennismaken. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Chantal Mies, Programmamanager Wonen.