Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen in Rotterdam? Bent u op zoek naar aanknopingspunten voor een mooi verhaal of een boeiende reportage over Rotterdam? Of wilt u getipt worden bij aankomende evenementen? Rotterdam Partners kan u op verschillende manieren ondersteunen.

Persnieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de meest actuele ontwikkelingen in Rotterdam kunt u zich aanmelden voor de digitale persnieuwsbrief. Hierin blikken we enkele maanden vooruit, zodat u reeds in een vroeg stadium inspiratie op kunt doen voor een mogelijk artikel of een reportage.
Bekijk de laatst verzonden nieuwsbrieven
Meld u nu aan voor deze nieuwsbrief

Persontvangsten

Rotterdam Partners organiseert en coördineert gedurende het jaar uiteenlopende persontvangsten. Bekijk welke persontvangsten op het programma staan.

Social Media

Via Facebook en Twitter voorzien wij nationale en internationale bezoekers van actuele Rotterdamtips, variërend van activiteiten en uitgaanstips tot nieuwe attracties, restaurants en winkels. Daarnaast kunt u via Twitter en de LinkedIn groep van Rotterdam Partners op de hoogte blijven van onze corporate en business to business activiteiten en het laatste nieuws over Rotterdam.

Rotterdam Info
  facebook.com/Rotterdam.Info
  twitter.com/RotterdamInfo

Rotterdam Partners
  linkedin.com/company/rotterdam-partners
  twitter.com/RdamPartners