Theater Zuidplein

Vergader- & eventlocatie
Theater Zuidplein Gooilandsingel 95 3083 DP Rotterdam

Het huis van Theater Zuidplein is een culturele hotspot in het Hart van Zuid en een locatie met veel mogelijkheden. Het biedt ruimte aan ontmoeting tussen voorstellingsmakers, theaterbezoekers en ondernemers! Huur een ruimte voor een congres, bijeenkomst of vergadering. Ook kan je de theaterzaal huren voor het presenteren van een eigen voorstelling.

Altijd ruimte voor een goed idee

Het nieuwe pand van Theater Zuidplein dat in september 2020 haar deuren opende bevat 12.000m2 aan mogelijkheden. Het gebouw heeft een ruime sfeervolle welkomsthal met café-restaurant Zed en de multifunctionele Zaal Z, studio’s, een grote theaterzaal met circa 600 stoelen en een kleinere zaal met circa 250 stoelen.

Centrale locatie

Theater Zuidplein ligt in het Hart van Rotterdam Zuid. Een ideale locatie tegenover één van de grootste vervoerknooppunten van Nederland! We zijn dus makkelijk te bereiken per bus of metro. Bovendien is het theater ideaal gelegen aan de snelweg. Rondom Theater Zuidplein is er genoeg plek om te parkeren. Op loopafstand van Theater Zuidplein vind je parkeergarage Q-Park Zuidplein. De parkeergarage heeft 1300 parkeerplaatsen en je kunt 24/7 in- en uit rijden.

Instagram-Rotterdam-Tourist-informationfacebook-logo-rotterdam-partnersLinkedin logo rotterdam partners

Mijn favoriete venues (0)