Contact

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste attracties, de leukste hotels van Rotterdam en de aankomende festivals en evenementen in de stad? Dan kunt u zich abonneren op onze Travel Trade Nieuwsbrief. Ook via Facebook en Twitter blijft u op de hoogte van de meest actuele Rotterdamse tips.

Travel Trade Nieuwsbrief

Via de digitale Travel Trade Nieuwsbrief 'Travel' ontvangt u drie keer per jaar actuele informatie over het toeristische aanbod in Rotterdam. De nieuwsbrief verschijnt in het Nederlands en Engels.
Bekijk de laatst verzonden nieuwsbrief.
Meld u nu aan voor deze nieuwsbrief.

Venuefinder

Met de Venuefinder selecteert u zelf locaties aan de hand van diverse zoekcriteria. Zo kunt u bijvoorbeeld zoeken op musea, hotels of op attracties.

Social Media

Via Facebook en Twitter worden nationale en internationale bezoekers op de hoogte gehouden van actuele Rotterdam tips, variërend van activiteiten en uitgaanstips tot nieuwe attracties, restaurants en winkels. Daarnaast kunt u via Twitter en de LinkedIn groep van Rotterdam Partners op de hoogte blijven van onze activiteiten en het laatste nieuws over Rotterdam op het gebied van (zakelijk) toerisme en vrijetijdsbesteding.

Rotterdam Info
  facebook.com/Rotterdam.Info
  twitter.com/RotterdamInfo

Rotterdam Partners
  linkedin.com/company/rotterdam-partners
  twitter.com/RdamPartners

Rotterdam Partners Tourism Board

Korte Hoogstraat 31
3011 GK Rotterdam
Postbus 23514
3001 KM Rotterdam
T +31(0)10 790 01 40
F. 010 - 790 01 49
leisure@rotterdampartners.nl
www.rotterdampartners.nl

Tourism Board

Susanne Dahles-Hordijk

Accountmanager Leisure

Telefoon:
+31 (0) 10 790 0177

Maarten Jeuring

Accountmanager Leisure

Telefoon:
+31 (0)10 790 01 76