Stadsinformatie voor uw klant

Rotterdam Partners Tourism Board voorziet u van informatie over Rotterdam. Dit helpt bezoekers om de stad te ontdekken. Ook is het mogelijk om via Rotterdam Partners Tourism Board de Rotterdam Welcome Card aan te schaffen, tegen een gereduceerd tarief. We zetten alle middelen voor uw klanten op een rijtje:

Rotterdam App

Met de Rotterdam App, beschikbaar in het Nederlands en Engels, hebben bezoekers altijd en overal de leukste Rotterdamse adressen bij de hand. Inclusief stadsplattegrond en real-time agenda. De Rotterdam App is gratis te downloaden via m.rotterdam.info/download, de App Store of Google Play. Na het downloaden kan de app ook offline, dus zonder internetverbinding, gebruikt worden.

Rotterdam Welcome Card

De Rotterdam Welcome Card is een voordeelkaart die bezoekers minimaal 25% korting geeft bij ruim 50 attracties, musea, uitgaansgelegenheden en restaurants in Rotterdam. Ook geeft de Rotterdam Welcome Card recht op 1, 2 of 3 dagen onbeperkt reizen met RET metro, tram en bus. Lees meer over de Rotterdam Welcome Card.

City Map

De City Map is een handige stadsplattegrond op zakformaat. Hierop staan de belangrijkste toeristische highlights in het centrum van Rotterdam. De City Map is gratis verkrijgbaar in het Nederlands en Engels.

Rondje Rotterdam

Deze wandelroute leidt bezoekers langs de vele architectonische en culturele highlights van Rotterdam en bevat verrassende tips. Gratis verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.

Bestellen?

Wilt u stadsinformatie bestellen voor uw klanten? Neem contact op met Rotterdam Partners Tourism Board: leisure@rotterdampartners.nl.