Ondernemend en innovatief Rotterdam

Het Rotterdamse ondernemersklimaat en innovatie-ecosysteem kent veel bekende én minder bekende parels en succesverhalen. Rotterdam Partners maakte samen met Gemeente Rotterdam een serie van 5 korte filmportretten van succesvolle ondernemers en innovatie hubs in Rotterdam.

Aflevering 5: MgAubel. Over supersnelle betonreparatie en -renovatie met innovatieve materialen en over Rotterdam als de perfecte vestigingslocatie. Rotterdam. Make It Happen.

Bekijk deze korte film:

 

Aflevering 4: FiberCore. Over het bouwen van onderhoudsvrije bruggen over de hele wereld met behulp van nieuwe, innovatieve technologie. “Rotterdam begrijpt dat innovatie kracht geeft en noodzakelijk is.” Rotterdam. Make It Happen.

Bekijk deze korte film:

 

Aflevering 3: DE URBANISTEN. Rotterdam is vertrouwd met uitdagingen rond water en klimaatverandering. ’s Werelds eerste grote waterplein (Benthemplein) door DE URBANISTEN is een showcase van innovatieve stedelijke ontwikkeling en water management. Het combineert twee functies: het vangt overvloedig water op in periodes van hevige regenval, en het is een attractief openbaar plein in normale omstandigheden. Rotterdam. Make It Happen.

Bekijk deze korte film:

 

Aflevering 2: de Life Sciences & Health Hub. Over het samenwerken van ondernemers, onderzoekers en gemeente aan nieuwe zorgtoepassingen die vanuit Rotterdam de hele wereld over gaan. Rotterdam. Make It Happen.

Bekijk deze korte film:Aflevering 1: CIC. Over het bouwen aan één van de leidende innovatie-ecosystemen ter wereld, de kracht van netwerken en samen successen boeken. Rotterdam. Make It Happen.

Bekijk deze korte film: