Red Carpet Dinner

Rotterdam Partners organiseert op maandag 2 oktober a.s. bij WorldHotel Wings, Rotterdam The Hague Airport de 9e editie van het Red Carpet Dinner. Dit is hét jaarlijkse evenement waarmee Rotterdam internationale bedrijven, die zich recentelijk in Rotterdam hebben gevestigd, in de stad verwelkomt.

Naast de officiële verwelkoming omvat het evenement een diner en een innovatiemarkt, waar verschillende bedrijven en instituten uit de regio Rotterdam zichzelf en hun innovatieve oplossingen presenteren.

Voor meer informatie, check de FAQ of lees over het Red Carpet Dinner 2016.
Bekijk ook de foto's van het Red Carpet Dinner 2016.

FAQ's

 • Wat is het Red Carpet Dinner?
  Het Red Carpet Dinner is het jaarlijkse evenement waarmee Rotterdam nieuwe internationale vestigers (bedrijven die zich recentelijk in de stad hebben gevestigd)  in de stad verwelkomt. Het evenement omvat een formeel welkom, een diner en een innovatiemarkt en wordt georganiseerd door Rotterdam Partners.
   
 • Kan ik het Red Carpet Dinner bijwonen?
  Het Red Carpet Dinner is alleen voor genodigden. Uitnodigingen zijn verzonden in week 34.
   
 • Waar en wanneer vindt het evenement plaats?
  Het Red Carpet Dinner vindt plaats op maandag 2 oktober 2017 van 17.30-21.30 bij WorldHotel Wings, Rotterdam The Hague Airport.
   
 • Ik heb me aangemeld, maar ben de informatie / mijn ticket kwijt. Wat nu?
  Stuur s.v.p. een e-mail naar Rotterdam Partners via redcarpetdinner@rotterdampartners.nl.
   
 • Wie kan ik benaderen als ik vragen heb?
  Stuur s.v.p. een e-mail naar Rotterdam Partners via redcarpetdinner@rotterdampartners.nl. Heeft u een spoedvraag, bel dan met Sophia van Dijke: 010 790 01 46.