Maatregelen coronavirus: Het contact en samenwerken met Rotterdam Partners is de komende tijd anders. Lees meer informatie

Services

AVEX International

Terug naar overzicht
Overzicht Audio visuele middelen
Adres & contact De Corridor 19
3621 ZA Breukelen ut
avex.nl info@avex.nl
0346 259 259
Social media
Download pagina (PDF)

Over AVEX International

AVEX levert audiovisuele oplossingen voor de professionele markt. Ze zijn specialist op het gebied van beeld en geluid en kennen voor elke ruimte en voor elke presentatie de juiste oplossing. Van kleine tot grote systemen en van losse apparatuur tot geïntegreerde installaties. Met ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer biedt AVEX een integrale aanpak. Naast vaste installaties verzorgt AVEX ook alle audiovisuele ondersteuning bij evenementen. Het heeft alle expertise en ervaring in huis om een perfect functionerende en betrouwbare installatie te bouwen.

Het portfolio van AVEX strekt zich uit van onderwijsinstellingen, ziekenhuizen, overheidsinstellingen tot multinationale ondernemingen en grote namen in de zakelijke en financiële dienstverlening.

Als een van de weinige audiovisuele bedrijven is AVEX zowel ISO als VCA gecertificeerd. Met ruim 250 medewerkers bouwt AVEX doordachte installaties met apparatuur van uitsluitend sterke merken. AVEX is gevestigd in Nederland, België en Engeland.

Mijn favoriete venues (0)