Maatregelen coronavirus: Het contact en samenwerken met Rotterdam Partners is de komende tijd anders. Lees meer informatie

Services

Congress by design

Terug naar overzicht
Overzicht PCO
Adres & contact Postbus 77
3480 DB Harmelen
congressbydesign.com info@congressbydesign.com
088 089 8101
Download pagina (PDF)

Over Congress by design

Congress by design is een fullservice PCO (Professional Conference Organizer). Het team van Congress by design faciliteert en ondersteunt congressen en andere bijeenkomsten, waarbij de wensen van opdrachtgevers centraal staan. Cbd levert kwalitatief hoogwaardige congresmanagement-services aan haar opdrachtgevers en staat hierbij voor persoonlijke service, betrouwbaarheid en integriteit, met de focus op het ontwikkelen en onderhouden van langdurige en stabiele relaties met haar opdrachtgevers. Congress by design is door IAPCO (International Association of Professional Conference Organizers) gecertificeerd; hetgeen betekent dat het bureau voldoet aan de hoge normen, waarden en standaarden die IAPCO voor haar leden heeft vastgelegd.

Het team houdt zich dagelijks bezig met de organisatie van (inter)nationale congressen in Nederland, maar ook in het buitenland en werkt voor associaties, universiteiten, kennisinstituten, overheid en bedrijven.

Mijn favoriete venues (0)