Maatregelen coronavirus: Het contact en samenwerken met Rotterdam Partners is de komende tijd anders. Lees meer informatie

Restaurants

Fitzgerald

Terug naar overzicht
Overzicht Restaurant max 82 personen
Adres & contact Gelderseplein 49
3011 WZ Rotterdam
restaurantfitzgerald.com info@restaurantfitzgerald.com
010 268 7010
Social media
Download pagina (PDF)

Over Fitzgerald

In de historische Oude Haven, aan het moderne Geldersplein, bevindt zich sinds 2015 restaurant en fingerfood bar Fitzgerald. Rotterdammers en internationale gasten ontmoeten elkaar hier, in een mondaine sfeer met een vleugje romantiek.

Op de compacte, seizoensgebonden kaart van Fitzgerald – die maandelijks wisselt – geen standaard gerechten, maar verfijnde, internationale smaken en ingrediënten. Met daarbij een uitzonderlijke wijnkaart, met meer dan 500 bekende én onbekende wijnen.

Het stijlvolle interieur combineert modern design met vintage klassiekers. Er is plaats voor 82 personen, ook geschikt voor zakelijke en bijzondere bijeenkomsten. Daarnaast beschikt Fitzgerald over een grote tuin en een private dining room.

Wie tevens wil overnachten: boven Fitzgerald bevindt zich het CitizenM hotel.

Het restaurant is bereikbaar met de metro en diverse tramlijnen (station Blaak). Auto’s kunnen (’s avonds) parkeren op één van de 15 eigen parkeerplaatsen.

restaurant
82
GS
82
Mijn favoriete venues (0)