Maatregelen coronavirus: Het contact en samenwerken met Rotterdam Partners is de komende tijd anders. Lees meer informatie

Hotels & hostels

Hilton Rotterdam

Terug naar overzicht
Overzicht ***** hotel 253 kamers 274 bedden
Adres & contact Weena 10
3012 CM Rotterdam
rotterdam.hilton.com reservations.rotterdam@hilton.com
010 710 8011
Social media
Download pagina (PDF)

Over Hilton Rotterdam

Hilton Rotterdam is een vijfsterrenhotel in het hart van het bruisende stadscentrum. De 254 kamers en suites ademen een tijdloze inrichting, authentiek Nederlandse sfeer en huiselijke warmte. Gelegen op slechts 10 minuten lopen van Rotterdam Centraal Station, en tussen de uitgaans-, zaken- en winkelwijken, is het hotel de perfecte plek om alles wat Rotterdam te bieden heeft te ontdekken.
Geniet van een sharing dinner in restaurant JAQ, ontdek fine dining bij Joelia * by Mario Ridder of verken de authentieke Indonesische sfeer bij TIWYA. De conferentie- en evenementenfaciliteiten van Hilton Rotterdam omvatten vijf grote vergaderruimten, twee ruime directiekamers en een lobby die ideaal is voor productlanceringen. De balzaal, Le Jardin, biedt plaats aan maximaal 325 gasten, terwijl de Coolsingel Suite een adembenemend 180 graden uitzicht biedt over het centrum van Rotterdam.

paid
Ja
Ja
30
***** hotel
Ja
274
253
70
70
Exclusief
Ja
Ja
Nee
Ja
Mijn favoriete venues (0)