City & Harbour Tours

Hop-on Hop-off City Sightseeing

Adres & contact Diverse locaties 1 3013 AL Rotterdam city-sightseeing-rotterdam.com
Download pagina (PDF)

Over Hop-on Hop-off City Sightseeing

De rode dubbeldekkers van de Hop-on Hop-off Citysightseeing bus tour vormen een ideale manier om de stad te verkennen. Net als in andere wereldsteden rijdt de bus een vaste route van een uur langs een groot aantal toeristische hoogtepunten in Rotterdam waar je kunt op- en uitstappen (hop-on hop-off). De tour komt langs het Centraal Station, het Museumpark, Erasmusbrug en Spido, Euromast, via de Kop van Zuid (Cruise Terminal) terug langs de Markthal.

Tickets, prijzen en talen
De tickets zijn 24 uur of 48 uur geldig vanaf het moment dat ze worden gekocht. 24 uur kost € 21,- en voor kinderen € 10,50. 48 uur kost € 36,- en voor kinderen € 18,-.
In de bussen is een audiosysteem in meerdere talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en binnenkort ook in het Italiaans en Rotterdams.

Tijden
De eerste ritten beginnen om 10.30 uur bij Rotterdam Centraal en de Euromast. Om 17.00 uur vertrekken bij die haltes ook de laatste ritten. Vertrektijden en route kan variëren door verkeersopstoppingen. Onbeperkt op- en afstappen is bij iedere halte mogelijk.

€21
€10.50
DE, EN, FR, ES, NL
Mijn favoriete venues (0)