Hotels & hostels

Hostel ROOM

Overzicht Hostel 100 bedden
Adres & contact Van Vollenhovenstraat 62 3016 BK Rotterdam roomrotterdam.nl info@roomrotterdam.nl
010 282 7277
Download pagina (PDF)

Over Hostel ROOM

Hostel ROOM is gevestigd in een karakteristiek pand uit 1923, gesitueerd in het Scheepvaartkwartier, vlakbij de Veerhaven. Dit gebied met de status van beschermd stadsgezicht ademt de sfeer van vroeger, toen havenbaronnen hier hun herenhuizen, kantoren en pakhuizen hadden. Anno nu zitten hier vele restaurants en caf s, onder andere in het Westelijk Handelsterrein tegenover Hostel ROOM.
Deze low budget accommodatie opende haar deuren in 2006 en is sindsdien populair onder reizigers en backpackers die op zoek zijn naar een informele en internationale sfeer. Het hostel beschikt over 16 kamer, waaronder een aantal slaapzalen en diverse double rooms, ingericht volgens een Hollands of Rotterdams thema.
Een overnachting in Hostel ROOM is inclusief bedlinnen, ontbijt, kluisjes en gratis onbeperkt gebruik van Wifi. Er is een bar, een snackbar en een barbecuevoorziening aanwezig. Ook zijn er fietsen te huur en gratis wandelroutes verkrijgbaar.
Hostel Room is bereikbaar met tramlijn 7, die bijna voor de deur stopt. Op zo n 10 minuten lopen ligt Metrostation Leuvehaven. Watertaxi s kunnen aanmeren in de Veerhaven. Er bevindt zich geen parkeergarage in de directe omgeving.

Hostel
Nee
100
16
2
1
€45
€45
Inclusief
Nee
Ja
Ja
Mijn favoriete venues (0)