Maatregelen coronavirus: Het contact en samenwerken met Rotterdam Partners is de komende tijd anders. Lees meer informatie

Congres- & beurslocaties

Kunsthal Rotterdam

Terug naar overzicht
Overzicht max 300 personen
Adres & contact Westzeedijk 341
3015 AA Rotterdam
kunsthal.nl communicatie@kunsthal.nl
010 440 0300
Download pagina (PDF)

Over Kunsthal Rotterdam

Kunsthal Rotterdam, in een opvallend gebouw ontworpen door het Rotterdamse bureau OMA/Rem Koolhaas, werd geopend in 1992. Sindsdien laat de Kunsthal cultuur in meest brede betekenis van het woord zien, van elitair tot populair.

Het karakteristieke auditorium van de Kunsthal – in 2014 geheel gerenoveerd – is ook geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Deze trapsgewijs oplopende zaal met kleurrijke designstoelen heeft 300 zitplaatsen in theateropstelling  en kan met een gordijn verkleind worden naar 200 zitplaatsen. In het achterste deel van het auditorium staat een pilaar. Er is gratis Wifi beschikbaar.

Onderin de Kunsthal bevindt zich het Kunsthalcafé, voor een afsluitende borrel of walking dinner van circa 500 personen.

Kunsthal Rotterdam ligt in het Museumpark, in het Museumkwartier. Vanaf Metrostation Leuvehaven is het circa 5 minuten lopen, tramlijn 7 en 8 stoppen vlakbij. Parkeren kan in parkeergarage Museumpark.

T
300
R
500
D
320
Mijn favoriete venues (0)