City & Harbour Tours

Leijnse Stadstours

Terug naar overzicht
Adres & contact Joost Banckertplaats 166
3012 HJ Rotterdam
leijnse-tours.com info@leijnse-tours.com
06 40476982
Social media
Download pagina (PDF)

Over Leijnse Stadstours

Leijnse Stadstours organiseert ontspannen en plezierige uitjes in Rotterdam. Rotterdam, bruisende stad. De stad van opgestroopte mouwen. De stad die altijd in beweging is. Een fascinerende ervaring om dit eens van nabij te zien. Leijnse Stadstours biedt exclusieve stadswandelingen en tours voor mensen met uitgesproken interesses.

Op vrijdag, zaterdag en zondag vinden er stadswandelingen plaats op vastgestelde tijden (bij voldoende deelname). In samenspraak organiseert Leijnse Stadstours dag- halve dag- en avondprogramma’s.

Programma’s kunnen samengesteld worden uit diverse onderdelen. Programma’s zijn in te vullen met fysieke activiteiten zoals steppen, fietsen, wandelen en activiteiten die gericht zijn op beleving (beeldende kunst, muziek, dans, literatuur). Als onderdeel van een programma kan gekozen worden voor een bustocht door Rotterdam, maar ook voor Kinderdijk, Schiedam, Delft. Een andere mogelijkheid is een boottocht over de Nieuwe Maas door de havens naar Kinderdijk of Hellevoetsluis.

Bij een stadswandeling kan gebruikt worden gemaakt van een audiorondeleidingssysteem. Alle activiteiten worden begeleid door ervaren gidsen. Voor buitenlandse groepen heeft Leijnse Stadstours gidsen in de volgende talen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Zweeds en Russisch. Voor Chinese groepen kan de organisatie zorgen voor een tolk die de verhalen van de gids vertaalt.

Bij alle programma’s kan tijd vrijgemaakt worden voor lunch, borrel en/of diner. Als echte Rotterdamse onderneming stelt Leijnse Stadstours zichzelf tot doel de ‘nietwerkdag’ zo actief, effectief en toch ontspannend te organiseren.

TC
20
GS
20
DE, NL, EN, FR, ES, IT
Mijn favoriete venues (0)