Maatregelen coronavirus: Het contact en samenwerken met Rotterdam Partners is de komende tijd anders. Lees meer informatie

Services

Maison van den Boer

Terug naar overzicht
Overzicht Catering
Adres & contact Maaskade 119
3071 NK Rotterdam
maisonvandenboer.com info@maisonvandenboer.com
010 447 9444
Social media
Download pagina (PDF)

Over Maison van den Boer

Iets te vieren in of rond Rotterdam? De chefs van Maison van den Boer creëren graag een culinair feest bij u thuis of op de zaak. Zoekt u nog een locatie voor uw event? Dan kent Maison van den Boer de Rotterdamse pareltjes. Met als uitvalsbasis het historische Hulstkamp Gebouw organiseert de partycateraar meermaals per week de meest prachtige events in de Maasstad.

Hulstkamp Gebouw
In het New York aan de Maas is het rijksmonument Hulstkamp Gebouw een karakteristieke locatie. Deze markante blikvanger op het Noordereiland is niet alleen de plek waar Maison van den Boer kantoor houdt. Het is ook de locatie voor vele events, van bruiloft tot bedrijfsjubileum. Eén van Rotterdams veelzijdigste en authentiekste evenementenlocaties.

CHIO Rotterdam
Als cateraar verzorgt Maison van den Boer ook publieksevents. Een jaarlijks hoogtepunt is CHIO Rotterdam. Het centrum van de paardentopsport ligt dan even in het Kralingse Bos in Rotterdam. Prachtig gelegen in het groen is dit een locatie waar Maison van den Boer jaarrond te vinden is. Het moderne en veelzijdige restaurant Grandstand is namelijk een perfecte locatie voor zakelijke events.

Mijn favoriete venues (0)