Maatregelen coronavirus: Het contact en samenwerken met Rotterdam Partners is de komende tijd anders. Lees meer informatie

Attracties

Pegasus Events

Terug naar overzicht
Adres & contact Jufferkade 81
3011 VW Rotterdam
pegasusevents.nl info@pegasusevents.nl
010 413 5951
Social media
Download pagina (PDF)

Over Pegasus Events

Om langdurige betrokkenheid te bereiken zijn gezamenlijke ervaringen onmisbaar. Voor zakelijke klanten werkt Pegasus iedere dag met veel plezier en creativiteit aan events die bijdragen aan die betrokkenheid.

Pegasus Events biedt verrassende en vernieuwende relatie- en bedrijfsevents aan, (zowel in Rotterdam als daarbuiten), die bijdragen aan het verbeteren en behouden van een goede sfeer tussen medewerkers onderling en tussen partijen en hun klanten. Het motto van Pegasus is dan ook: ‘We make performance fun’.

Bijzondere programma’s rond Rotterdamse thema’s
Pegasus Events heeft uitgebreide kennis van Rotterdam en zet dat om in bijzondere programma´s rond Rotterdamse thema´s als architectuur, water, havens, maritiem, cultuur en culinair voor zowel kleine als grote groepen.

DMC Rotterdam
Daarnaast bestaat er het label Your DMC Rotterdam. Hiermee bedienen worden reisprofessionals die met groepen naar de stad willen komen. Het van A tot Z verzorgen van accommodaties, activiteiten, transfers, restaurants en feesten behoort tot de mogelijkheden.  

Pegasus is onder meer te benaderen voor: teambuilding – relatie events – bedrijfsuitjes – incentives – kick-off events – tuk tuk challenge – vaartochten – sloepenspeurtocht op de Nieuwe Maas – explore 010.

Mijn favoriete venues (0)