Hotels & hostels

Quartier du Port

Terug naar overzicht
Overzicht **** hotel 20 kamers 43 bedden
Adres & contact Van Vollenhovenstraat 48
3016 BJ Rotterdam
quartierduport.nl info@quartierduport.nl
010 890 1066
Social media
Download pagina (PDF)

Over Quartier du Port

Ooit het scheepvaart kantoor, nu uw thuis in wereldstad Rotterdam. Quartier du Port is een industrieel boutique hotel met 20 kamers waar u met open armen wordt ontvangen. De ligging, het karakter en de historie van het hotel zorgen voor een unieke ervaring van de moderne wereldstad Rotterdam.

Quartier du Port is gelegen in het historische Scheepvaartkwartier; de meest nostalgische buurt van Rotterdam. In deze vooroorlogse wijk vindt u statige herenhuizen aan klassieke lanen en historische zeilschepen die zachtjes op het water deinen. In het Scheepvaartkwartier vindt u verder nog het ruim opgezette stadspark, waar de Euromast en Dudok in het Park te vinden zijn, het vertrekpunt van de boot naar Kinderdijk en het monumentale pakhuizencomplex Westelijk Handelsterrein.

Het hotel ligt op loopafstand van de Erasmusbrug en het bruisende Witte de Withkwartier; hier vindt u de belangrijkste musea van de stad zoals het Boijmans van Beuningen, de Kunsthal, het Nederlands Architectuurinstituut en het Maritiem Museum, maar ook veel gezellige restaurants. Bij Quartier du Port geniet u van een zeer uitgebreid en gevarieerd ontbijtbuffet geserveerd in het restaurant. Daarnaast biedt het hotel de mogelijkheid tot het organiseren van zowel particuliere als zakelijke evenementen in een sfeervolle ruimte op de begane grond.

**** hotel
Nee
43
20
20
8
Inclusief
Ja
Nee
Nee
Ja
Mijn favoriete venues (0)