Services

Randstad Uitzendbureau

Terug naar overzicht
Overzicht Hospitality hostess services
Adres & contact van Oldenbarneveltplaats 422
3012 AP Rotterdam
010 402 0402
Download pagina (PDF)

Over Randstad Uitzendbureau

Randstad Nederland brengt mensen en werk samen. Randstad helpt bedrijven bij het vinden van de beste oplossing voor hun arbeidsorganisatie en helpt mensen bij het vinden van de juiste baan, zowel voor de korte- als de lange termijn.

Binnen de arbeidsmarkt biedt Randstad Nederland oplossingen voor vraagstukken rond personeelsbezetting van ondernemingen. Van lager tot en met hbo/wo niveau. Het speelveld loopt van n dag werk tot een contract voor onbepaalde tijd, van piek/ziek tot grote projecten, van re-integratie tot mobiliteitsprojecten en contractdiensten.

Randstad Nederland komt aan lokale marktvragen tegemoet met maatwerkoplossingen die gestoeld zijn op standaarden en waarden van Randstad. Zij maken gebruik van de kennis van de arbeidsmarkt en hebben de potentie om getalenteerde mensen aan te trekken, te ontwikkelen en te binden. Daardoor is Randstad Nederland een betrouwbare partner voor alle belanghebbenden.
Om de beste oplossing te kunnen leveren, richt Randstad Nederland zich op de totale arbeidsmarkt en niet alleen de uitzendmarkt. Als intermediair beschikken zij over een breed dienstenaanbod zoals re ntegratie, uitzenden en detacheren in verschillende sectoren, werving & selectie, mobiliteitsdiensten.

Daarnaast beschikt Randstad Nederland over verschillende additionele diensten die de kerndiensten ondersteunen en een bijdrage leveren aan de beste oplossing, zoals advies, assessment, opleidingen en testen.

Mijn favoriete venues (0)