Congres- en vergaderaccommodatie

RDM Kantine

Terug naar overzicht
Overzicht 2 zalen
Adres & contact Heijplaatstraat 3
3089 JB Rotterdam
rdmkantine.nl/ info@rdmkantine.nl
010 429 1834
Download pagina (PDF)

Over RDM Kantine

De industriële RDM Kantine bevindt zich midden in de Rotterdamse Dokhaven en is geschikt voor bruiloften, feesten, recepties privédiners en bijeenkomsten . Op de plek waar de arbeiders van de RDM vroeger bijkwamen van noeste arbeid. De RDM Kantine is niet alleen via het vaste land bereikbaar, maar heeft over het water ook verbindingen naar het Lloydkwartier en de Erasmusbrug.

Buiten bruiloft

Bij mooi weer kunt u buiten op de pier trouwen. Dichter bij de wereldse beleving van onze Rotterdamse haven kunt u bijna niet komen! Is het weer niet mooi genoeg om uw huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden, dan kunt u eventueel alsnog buiten uw taart aansnijden, proosten of uw receptie houden. Uw gasten worden getrakteerd op een fenomenaal uitzicht! U kunt de beleving van de haven helemaal compleet maken door de gasten te laten arriveren met de watertaxi of waterbus.

Zalen

De RDM Kantine beschikt over twee ruimtes die tevens aan elkaar te schakelen zijn door de glas met houten deuren aan industriële katrollen te openen. Zo kan de RDM Kantine voor u een leuke dans/zit combinatie creëren tijdens uw receptie of feest maar ook de ruimte knusser maken voor uw diner of huwelijksceremonie.

T
100
C
60
R
200
D
120
Naam T C R D M2 H
De Zaal 100 60 200 120
De Kantine 125
Mijn favoriete venues (0)