Maatregelen coronavirus: Het contact en samenwerken met Rotterdam Partners is de komende tijd anders. Lees meer informatie

Services

STC-Events

Terug naar overzicht
Overzicht Evenementenbureaus
Adres & contact Lloydstraat 300
3024 EA Rotterdam
stc-events.nl info@stc-events.nl
010 448 6448
Download pagina (PDF)

Over STC-Events

STC-Events is organisatie- en evenementenbureau (onderdeel van de STC-Group). Het bedrijf is direct gelegen aan de Maas op de Lloydpier in Rotterdam, met eigen zalen die uitzicht bieden op de waterweg. Daarnaast werkt STC-Events met locaties aan de Wilhelminakade in Rotterdam en aan de Kerkhoekstraat in Brielle.

STC-Events is gespecialiseerd in het organiseren van nationale en internationale conferenties, seminars, jaarvergaderingen, productpresentaties, feestelijke bijeenkomsten en grote dinervoorstellingen. STC-Events ondersteunt bij de totale organisatie van zowel klein- als grootschalige evenementen, als bij de vastlegging van de evenementenlocatie. Van idee tot realisatie, van catering tot AV-ondersteuning.

STC-Events heeft diverse zalen, geschikt voor evenementen van diverse omvang. De Maaszaal (locatie Lloydstraat Rotterdam) is de grootste zaal, geschikt  voor groepen tot 700 personen in diverse opstellingen.

Als ervaren cateraar verzorgt STC-Events graag de culinaire invulling van evenementen, van een kopje koffie met een koekje tot een uitgebreid buffet. Speciale wensen als biologische, vegetarische of Hallal gerechten, of dieetvoorkeuren zijn geen probleem. De cateringoplossingen van STC-Events zijn worden op maat gemaakt.

Mijn favoriete venues (0)