Congres- en vergaderaccommodatie

The Hospitality Club

Terug naar overzicht
Adres & contact Van Vollenhovenstraat 15
3016 BE Rotterdam
thehospitalityclub.nl info@thehospitalityclub.nl
010 276 2479
Download pagina (PDF)

Over The Hospitality Club

The Hospitality Club bestaat uit drie aaneengesloten pakhuizen in het Westelijk Handelsterrein, een gerenoveerd pakhuizencomplex in het statige Scheepvaartkwartier. In The Hospitality Club is de authenticiteit van de oude pakhuizen behouden, terwijl de inrichting strak en modern is.
De drie pakhuizen zijn geschikt voor besloten diners, feesten en (zakelijke) evenementen. De totale capaciteit is 350 personen, maar kan uitgebreid worden naar 1.500 gasten door de overige pakhuizen en het binnenterrein van het Westelijk Handelsterrein erbij te betrekken.

Bij binnenkomst bevindt men zich in de Barzaal, waar zich de helft van de robuuste bar en open keuken bevinden. De hoogte is 4,5 meter. De Barzaal is uitermate geschikt als ontvangstruimte.
Zowel bar als keuken lopen door in de aangrenzende Lounge.
De Lounge heeft een tijdloze inrichting en is geschikt voor een borrel voorafgaand aan n diner, als lounge tijdens een feestavond of presentatieruimte bij een bijeenkomst. De hoogte bedraagt 4,5 meter.

Het eerste pakhuis, ook wel de Dinerzaal genoemd vanwege zijn oorspronkelijke functie, is een multifunctionele zaal links van de Barzaal. Hier kunnen maximaal 100 personen in theater- en 80 personen in dineropstelling plaatsnemen.

In de open keuken van The Hospitality Club bereiden chefs zichtbaar het eten. Alle ruimtes beschikken over gratis Wifi.

The Hospitality Club is bereikbaar met tramlijn 7 die schuin tegenover de locatie stopt. Auto s kunnen parkeren in de Erasmus garage of op de Parklaan (na 18.00 uur gratis).

T
100
R
1500
D
80
H
4.5
Mijn favoriete venues (0)