Hotels & hostels

The Slaak Rotterdam

Terug naar overzicht
Overzicht 74 kamers
Adres & contact Slaak 34
3061 CS Rotterdam
Social media
Download pagina (PDF)

Over The Slaak Rotterdam

Deze voormalige drukkerij van ‘Het Vrije Volk’ is omgebouwd tot design boutique hotel en biedt 74 ruime kamers, Restaurant & Bar Didot34, twee vergaderruimtes en fitness Studio34.

Het Slaakhuys, ontworpen door de Nederlandse architect Jo Vegter, werd in 1954 voltooid. Vanaf dat moment deed de krant ‘Het Vrije Volk’ zijn intrede in het pand. ‘Het Slaakhuys’ is een icoon binnen de Rotterdamse architectuur en werd in 2010 officieel geregistreerd als wederopbouwmonument.

Het jaren 50 interieur brengt contrast aan het no-nonsense en kubistische karakter van de architectuur van het gebouw. Het design kenmerkt zich met strakke lijnen, constructieve accenten met afwisseling in kleur, behang met prints en het gebruik van materialen zoals marmer, hout en messing.

Alle kamers hebben een Swiss Sense bed, badkamer met regendouche, apart toilet en zijn voorzien van de hedendaagse technologie, zoals interactieve 49” tv, mobile check-in en mobile key room entry. In The Slaak Loft heb je ook nog een comfortabele bank, loungestoel en eettafel. Voor ultiem comfort, met bad en balkon, boek je de The Slaak Executive. Bij The Slaak Suite heb je een aparte slaapkamer.

Restaurant & Bar
Restaurant & Bar Didot34, vernoemd naar het lettertype van de krant, vervaagt de grenzen tussen flexwerken, ontbijt, lunch, diner en borrel middels het ‘fourth meal’ concept: kleine internationale gerechten die je gedurende de hele dag kan bestellen. Didot34 biedt een levendige sfeer en viert de jaren ‘50 met een actieve programmering zoals de ‘Jazz34’ Nights, ‘On the Records’ Vinyl Sessions en de ‘Sunday Brunch’. De Upper Bar van Didot34 biedt een ideale privémogelijkheid om gasten samen te brengen voor een netwerkevent of om iets te vieren.

Nee
74
Exclusief
Mijn favoriete venues (0)