Ukraine: find the latest information regarding the ongoing situation and emergency traveling to the Netherlands

Vergader- & eventlocaties

The Student Hotel

Terug naar overzicht
Overzicht 2 zalen max 40 personen 29 m2
Social media
Download pagina (PDF)

Over The Student Hotel

The Student Hotel is niet alleen geschikt om te overnachten. Heb je een vergaderzaal nodig of zoek je een ruimte voor een event of workshop? Ook hiervoor kun je bij The Student Hotel terecht. De twee classrooms bieden ruimte aan 40 personen in theateropstelling en 30 personen in carré-opstelling. De zalen bij The Student Hotel hebben een speels design wat inspireert. De ruimtes zijn gemaakt om je uit te dagen en out-of-the-box the denken.

Restaurant The Commons

De zalen zijn voorzien van goede audio-tech apparatuur voor je presentatie. Tijdens of na je bijeenkomst kun je eten in het vernieuwde restaurant The Commons. Ook kun je blijven slapen na een lange meeting in één van de boutique stijl hotelkamers met een groot comfortable bed, airconditioning en modern design. Naast deze faciliteiten beschikt The Student Hotel over een gym, een cocktailbar en conciërge service.
 
Collab coworking ruimtes

Zoek je een (tijdelijke) werkplek of kantoorruimte? In de Collab coworking ruimtes van The Student Hotel kun je diverse ruimtes tijdelijk of permanent huren. Zo biedt The Student Hotel een flex desk of bureau aan, maar kun je ook een volledig gemeubileerde kantoorruimte boeken.

Bereikbaarheid

The Student Hotel ligt in Kralingen, een hippe wijk van Rotterdam met bars, restaurants, winkels en cafés. Het centrum is met het openbaar vervoer in circa 15 minuten bereikbaar. Tramlijn 21 en 24 stoppen zo’n beetje voor de deur en Metrostation Oostplein ligt op 5 minuten lopen. 

T
40
C
16
R
40
D
18
M2
29
Naam T C R D M2 H
The Classroom 1 40 16 40 18 29
The Classroom 2 40 16 40 18 29
Mijn favoriete venues (0)