Hotels & hostels

Van der Valk Hotel Nieuwerkerk a/d IJssel

Terug naar overzicht
Overzicht **** hotel 147 kamers 204 bedden
Social media
Download pagina (PDF)

Over Van der Valk Hotel Nieuwerkerk a/d IJssel

De 12 zalen (6 op de begane grond en 6 op de vierde verdieping) van Hotel Nieuwerkerk zijn voorzien van alle gemakken en grote raampartijen voor voldoende daglicht. Geschikt voor een management overleg in de luxe boardroom, training en vergadering of presentatie in de multifunctionele zalen. Deze zalen kunnen ook aangepast worden voor een privé diner of feest en daarbij zijn verschillende mogelijkheden. De 6 zalen hebben een maximale capaciteit van 200 personen.

Luxe hotelkamers

De hotelkamers zijn onderverdeeld in Comfort en Luxe hotelkamers en daarnaast beschikt Hotel Nieuwerkerk ook over 2 mindervalide kamers. De 8 luxe thema suites hebben ieder hun eigen stijl, van Parijs tot Dubai en van Delft tot Montreal. In alle kamers is gratis WiFi beschikbaar.

Restaurant

Het restaurant van Van der Valk Hotel Rotterdam Nieuwerkerk biedt plaats aan 300 gasten, waarvan ook een gedeelte beschikbaar is voor Live Cooking ontbijt, lunch en diner. Per seizoen is er een wisselende kaart. Tijdens de zomermaanden is ook het terras beschikbaar met uitzicht op het groene IJsselpark.

12
TC
200
Unknown
**** hotel
Ja
204
147
93
Exclusief
Ja
Ja
Mijn favoriete venues (0)