Welkom in Rotterdam

Welkom in Rotterdam, grootste havenstad van Europa, bruisende metropool met imposante skyline, stad waar meer dan 170 nationaliteiten samenkomen en samenleven. Stad ook die zich uitstekend leent voor congressen, beurzen en evenementen voor de zakelijke branche, NGO’s en associaties. Niet alleen door de vele verrassende en aantrekkelijke voorzieningen en zakelijke locaties, maar juist ook door het rijke vrijetijdsaanbod in Rotterdam. Niet voor niets staat Rotterdam al jaren hoog in de ranking van de International Congress and Convention Association (ICCA).

Rotterdam Partners Convention Bureau verwelkomt u graag in Rotterdam. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor congressen, beurzen, vergaderingen en bedrijfsuitjes in Rotterdam. Wij doen dit geheel kosteloos en onafhankelijk.
 

Waarom Rotterdam?

De afgelopen jaren hebben meer en meer toonaangevende congressen, beurzen en zakelijke evenementen zich aan Rotterdam verbonden. Zo werd in 2014 het internationale congres Deltas in Times of Climate Change II gehouden in de stad. Ook de beurzen Europort en Infratech in Ahoy Rotterdam staan (twee)jaarlijks op het programma. Waarom is Rotterdam ook voor uw congres of zakelijke evenement de plek bij uitstek?
Lees meer...

Doing Business

Rotterdam is een echte handelsstad. Uiteraard door de haven, die al jarenlang tot de grootste ter wereld behoort. Maar niet alleen de haven maakt van Rotterdam een aantrekkelijke vestigingsstad. Ook in andere sectoren heeft de Maasstad een vooraanstaande positie en kent hierdoor een grote aantrekkingskracht op bedrijven, van multinational tot start-up.
Lees meer...