Connect to Rotterdam & Partners

Wil je samen met ons en het partnernetwerk ‘Connect to Rotterdam & Partners’ de stad vooruithelpen? Word dan ook partner!

Als partner binnen dit partnernetwerk profiteer je van een groot zakelijk netwerk en mogelijke samenwerkingen met zo’n 150 partijen in de stad, bestaande uit attracties, musea, horecagelegenheden, podia, evenementenbureaus, vervoerders, hotels, venues, aanbieders van congres- en eventservices, Professional Congress Organisers, DMO’s, brancheverenigingen en andere samenwerkingspartners. Onze partners zijn actief, betrokken en altijd op zoek naar nieuwe verbindingen. Samen werken we aan een weerbaar en toekomstbestendig ondernemers- en vestigingsklimaat en een leefbare en levendige stad voor Rotterdammers.

Waarom partner worden?

Als partner:

  • Profiteer je van een groot internationaal zakelijk netwerk en mogelijke samenwerkingen met zo’n 150 partners.
  • Heb je exclusief toegang tot minimaal 8 netwerkevenementen per jaar.
  • Heb je toegang tot de exclusieve netwerkapp ‘Connect to Rotterdam & Partners’ waarin je onderling laagdrempelig kunt netwerken, kennis en expertise uitwisselt en nieuws deelt met andere partners.
  • Ben je onderdeel van de citymarketing van Rotterdam. We betrekken partners bij relevante content en vergroten samen de (online) zichtbaarheid van de stad. En we nemen partners en hun diensten mee richting onze aanbevelingen aan internationale klanten, afgestemd op de behoeften van de klant.
  • Blijf je op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de regio en ontvang je ook relevante data en kennis over Rotterdam.
  • Bieden wij je onze expertise aan op het gebied van marketing en PR.
  • Bouw je mee aan een toekomstbestendige en weerbare Rotterdamse economie.

Wat zijn de voordelen van een partnership?

Als partner krijg je een pakket aangeboden met veel voordelen op het gebied van Marketing & PR, Acquisitie, Rotterdam Experience en Netwerken, kennisdeling & advies. Klik op de foto’s om te zien welke voordelen het partnership je oplevert!

Mijn favoriete venues (0)