Congressen & Evenementen

Rotterdam Partners: officieel Convention Bureau

Rotterdam is een dynamische wereldstad, internationaal geroemd als ‘gateway to Europe’. Onze haven is de spil van Europa’s grootste maritieme cluster, maar ook binnen andere sterke economische sectoren spelen wij mee op wereldniveau. Dankzij onze strategische ligging staan we letterlijk in verbinding met de rest van de wereld. Als stad bieden we alles in een: een compacte binnenstad waar congres- en evenementenlocaties, hotels, restaurants en een rijk vrijetijdsaanbod op loopafstand van elkaar liggen. Wij laten u graag kennismaken met Rotterdam. Als Rotterdam Partners Convention Bureau ondersteunen wij u bij het organiseren van een internationaal congres, beurs, vergadering of zakelijk evenement. Dat doen wij onafhankelijk, kosteloos en professioneel. Wij kennen de stad als geen ander en werken samen met meer dan 160 Rotterdamse partners in de zakelijke en toeristische reisindustrie. Daarmee zijn wij bij uitstek uw ingang tot Rotterdam en bent u verzekerd van advies op maat.

Waarom Rotterdam

  • Rotterdam: stad met ongekende mogelijkheden. Stad van voorlopers, pioniers en mensen die denken vanuit kansen.
  • Rotterdam: leidend in vele sectoren. Maritiem & Offshore, Logistiek, Life Science & Health, Agro-Food, Clean Tech & Innovatie.
  • Rotterdam: dynamische wereldstad. Bruisende mix van vernieuwende architectuur, levendige festivals en uitdagende kunst en cultuur.
View from Euromast Rotterdam
Drijvend-Paviljoen-Rotterdam

"Rotterdam is een stad met veel verschillende gezichten. Dat is voor ons als architecten en stedelijke inrichters belangrijk!" - Ernst Uhing, Architektenkammer NRW

Of u nu een internationaal congres, beurs, vergadering of een zakelijk evenement organiseert: in Rotterdam vindt u de juiste kennis, ervaring en expertise om er een succes van te maken. Rotterdam Partners Convention Bureau ondersteunt en ontzorgt u. Wij helpen u bij de verschillende stappen van het hele traject. Dit doen wij kosteloos, onafhankelijk en objectief. Klik per fase voor meer informatie over onze expertise en diensten.

Benieuwd naar alle services? Bekijk deze dan op de overzichtspagina.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar informatie en advies over Rotterdam? Neem dan contact met ons op.

Nieuws & verhalen
Foto bovenaan: Bas Czerwinski
Mijn favoriete venues (0)