Contact

Bezoek ons hier Schielandshuis Korte Hoogstraat 31
  3011 GK Rotterdam contact@rotterdampartners.nl
  T: +31 (0)10 790 01 40

Heeft u vragen over Rotterdam of over Rotterdam Partners? Wij helpen u graag met uw vraag, verzoek of idee. Via onderstaande gegevens kunt u ons bereiken en volgen.

Bekijk de locatie van het Schielandshuis op Google Maps:

Maak kennis met ons team

Wat ons drijft is Rotterdam. Wij zijn trots op Rotterdam. Onze medewerkers hebben een ongelooflijk groot hart voor Rotterdam. Met veel plezier en voortvarendheid zetten zij hun kennis in om zo op hun eigen unieke wijze bij te dragen aan de vooruitgang van de stad. We stellen u graag voor aan onze teamleden.

Volg ons via social media

Via social media, waaronder Facebook en Twitter voorzien wij nationale en internationale bezoekers van actuele Rotterdam tips, variërend van activiteiten en uitgaanstips tot nieuwe attracties, restaurants en winkels. Daarnaast kunt u via Twitter en de LinkedIn groep van Rotterdam Partners op de hoogte blijven van onze corporate en business-to-business activiteiten en het laatste nieuws over Rotterdam.

Rotterdam Partners

Linkedin logo rotterdam partners  Linkedin.com/company/rotterdam-partners

twitter logo rotterdam partners   Twitter.com/RdamPartners

Rotterdam Tourist Information

facebook-logo-rotterdam-partners Facebook.com/rotterdam.info

twitter logo rotterdam partners  Twitter.com/RotterdamInfo

Instagram-Rotterdam-Tourist-information Instagram/Rotterdam_info

 

Routebeschrijving

Lees meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam Partners met het openbaar vervoer of de auto. U kunt hier ook informatie vinden over de afsluiting van de Maastunnel en werkzaamheden aan de Coolsingel.

Mijn favoriete venues (0)