Contact

Bezoek ons hier Schielandshuis Korte Hoogstraat 31
  3011 GK Rotterdam contact@rotterdampartners.nl
  T: +31 (0)10 790 01 40

Heeft u vragen over Rotterdam of over Rotterdam Partners? Wij helpen u graag met uw vraag, verzoek of idee. Via onderstaande gegevens kunt u ons bereiken en volgen.

Bekijk de locatie van het Schielandshuis op Google Maps:

Maak kennis met ons team

Wat ons drijft is Rotterdam. Wij zijn trots op Rotterdam. Onze medewerkers hebben een ongelooflijk groot hart voor Rotterdam. Met veel plezier en voortvarendheid zetten zij hun kennis in om zo op hun eigen unieke wijze bij te dragen aan de vooruitgang van de stad. We stellen u graag voor aan onze teamleden.

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht heeft als taak toezicht te houden op het bestuur van onze organisatie. Het bestaat uit vijf leden die minimaal vier keer per jaar bij elkaar komen. Gezamenlijk vormen zij een afspiegeling van het volledige takenpakket van Rotterdam Partners. Maak kennis met de leden van de Raad van Toezicht.

Volg ons via social media

Via social media, waaronder Facebook en Twitter voorzien wij nationale en internationale bezoekers van actuele Rotterdam tips, variërend van activiteiten en uitgaanstips tot nieuwe attracties, restaurants en winkels. Daarnaast kunt u via de LinkedIn groep van Rotterdam Partners op de hoogte blijven van onze corporate en business-to-business activiteiten en het laatste nieuws over Rotterdam.

Rotterdam Partners

Linkedin logo rotterdam partners  Linkedin.com/company/rotterdam-partners

youtube.com/user/rotterdampartners

Rotterdam Tourist Information

Instagram-Rotterdam-Tourist-information Instagram/Rotterdam_info

 tiktok.com/@rotterdam_info

facebook-logo-rotterdam-partners Facebook.com/rotterdam.info

 

Routebeschrijving

Lees meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam Partners met het openbaar vervoer of de auto.

Mijn favoriete venues (0)