Pers & Media

Rotterdam is een jonge, dynamische wereldstad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Atypisch in eigen land, internationaal befaamd om haar vernieuwingsdrift en ongepolijste charme. Rotterdam is ook een mediagenieke stad vol verhalen. Bent u journalist en wilt u een artikel schrijven over Rotterdam of heeft u een andere persvraag? In deze perskamer vindt u nieuws, cijfers en informatie over belangrijke thema’s. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met het mediateam van Rotterdam Partners. Wij helpen u graag op snelle wijze bij het vinden van de juiste informatie en contacten in de stad.

Waarom Rotterdam

  • Rotterdam is een dynamische wereldstad: ondernemen, vernieuwen en experimenteren, het zit in het DNA van de stad.
  • Rotterdam is A-typisch in eigen land: stad met een uitgesproken karakter en 'urban vibe'.
  • Rotterdam is onderscheidend: bruisende mix van vernieuwende architectuur, levendige festivals en uitdagende kunst en cultuur.
Kop-van-Zuid-Rotterdam-van-bovenaf-gezien

Thema's

Wij beschikken over nieuws en cijfers over Rotterdam, toerisme en het vestigingsklimaat. Ook voor meer informatie over onderstaande thema’s kunt u bij ons terecht.

Bent u geïnteresseerd om een verhaal over Rotterdam te maken? Of heeft u een andere persvraag? Neem dan contact op met het mediateam van Rotterdam Partners. Wij beschikken over een brede en goede kennis van Rotterdam. En bieden u ondersteuning bij de invulling van een artikel of reportage. Lees hierboven over de manier waarop wij ondersteuning kunnen bieden.

Benieuwd naar alle services? Bekijk deze dan op de overzichtspagina.

Meer informatie?

Neem contact met ons op:

Foto bovenaan: Iris van den Broek

Mijn favoriete venues (0)