COVID-19: lees hier de laatste info m.b.t. contact en samenwerken met Rotterdam Partners.

Over ons

Rotterdam Partners is de officiële Destination Marketing Organisatie & Investment Agency van de stad Rotterdam Related pages

Wij zijn Rotterdam Partners. Wat ons drijft is Rotterdam. Wij zijn trots op Rotterdam. Trots op de energie van de stad, op haar innovatieve en ondernemende karakter, haar haven, haar ongepolijste charme en internationale allure. Rotterdam is altijd in beweging en daarom geloven wij dat er nog zo veel mogelijk is.

Bouwen aan duurzame groei

Rotterdam Partners wil de stad vooruit brengen en bouwt aan een duurzame groei van de Rotterdamse economie. Wij sturen op het imago van Rotterdam en promoten de Rotterdamse regio in binnen- en buitenland. Wij openen de deur van Rotterdam voor toekomstige internationale bedrijven, bezoekers en bewoners en leiden ze rond in de stad. Wij enthousiasmeren, inspireren, maar overtuigen ze ook om Rotterdam te bezoeken, hier zaken te komen doen, hun bedrijf hier te vestigen, hun congres hier te organiseren of hier te komen wonen. Wij zijn verantwoordelijk voor de citymarketing, de acquisitie en werken aan een gastvrije stad en aantrekkelijk vestigingsklimaat. Zo versterken wij de Rotterdamse economie in de breedste zin van het woord. Waarbij wij altijd oog houden voor de leefbaarheid en identiteit van onze stad.

Nieuwsbrief

Bent u benieuwd naar actuele activiteiten van Rotterdam Partners, lees dan onze nieuwsbrief. Wilt u deze nieuwsbrief ook 6x per jaar ontvangen, stuur dan een e-mail naar contact@rotterdampartners.nl o.v.v. aanmelding corporate nieuwsbrief.

Mijn favoriete venues (0)