Maatregelen coronavirus: Het contact en samenwerken met Rotterdam Partners is de komende tijd anders. Lees meer informatie

Over de campagne GA GEWOON ZELF

29 september 20020- Onderstaande informatie betreft de campagne ‘Rotterdam. GA GEWOON ZELF.’  Vanwege de ontwikkelingen rond de Covid-19 pandemie en de aangepaste richtlijnen is deze campagne inmiddels stopgezet.

Rotterdam Partners lanceerde deze zomer een campagne om toeristen uit eigen land naar de stad te trekken. Daarmee steunen we Rotterdamse ondernemers in een tijd waarin die het extra goed kunnen gebruiken. In de campagne laten we niet zien hoe mooi Rotterdam is, maar roepen juist op om zelf naar Rotterdam te gaan en de stad te beleven: ga gewoon zelf! Geen woorden, maar daden.

We laten Rotterdamse hotspots zien in gebieden waar voldoende ruimte en toch ook genoeg te beleven is, maar plakken daar met grote letters ‘GA GEWOON ZELF’ overheen. Een knipoog met Rotterdamse nuchterheid: gewoon zelf gaan is de beste reistip die er is, toch?

De campagne is vanaf 15 juli tot en met september 2020 door het hele land te zien, zowel online als offline. Denk aan abri’s en A0-posters, social campagnes, bannering op veelbezochte websites, een digitale en print campagnekaart en een social filter waarmee iedereen, consumenten én ondernemers, zelf mee kan doen aan de campagne.

Campagnebeelden met stadsambassadeurs

Mijn favoriete venues (0)