4 hotspots om te borrelen en eten in Rotterdam

03-04-18

Een hapje eten of borrelen tijdens of na je werktijd? Dan moet je in Rotterdam zijn! Het is de perfecte stad om business te combineren met vrije tijd en na je werkafspraak of een congres nog even zelf de stad in te gaan. Maar wat zijn de hipste plekken om een hapje te eten tijdens of na werktijd? Hier volgen vier hotspots.

Hotspot 1: The Millèn

Het gloednieuwe restaurant van chef-kok en eigenaar Wim Severein. The Millèn is gevestigd in de iconische Millenniumtoren, op de eerste verdieping van het Rotterdam Marriott Hotel. Fijnproevers en liefhebbers ontsnappen hier even aan de hectiek van de altijd bruisende metropool. Zij genieten bij restaurant The Millèn van een culinaire lunch of diner, zowel zakelijk als privé.

Restaurant The Millèn

Hotspot 2: Foodhallen Rotterdam

In het monumentale, stoere en karaktervolle gebouw Pakhuismeesteren bevindt zich de Foodhallen Rotterdam. Deze ruim opgezette indoor foodmarket heeft vijftien lokale standhouders met een divers aanbod. Het is een sociaal concept. Iedereen eet er samen, maar je kunt er ook individueel een maaltijd kiezen bij een van de stands. In Pakhuismeesteren vind je ook hotel Room Mate Bruno.

The Foodhallen Rotterdam

Hotspot 3: Héroine

In Het Industriegebouw kun je bij Héroine terecht voor heerlijke gerechten, goede wijnen en een service van een hoog niveau. Héroine is een van de nieuwste aanwinsten in Het Industriegebouw. Dit icoon van de Rotterdamse wederopbouw, gerealiseerd in een naoorlogs Rotterdam werd ontworpen door de legendarische architect Hugh Maaskant in samenwerking met Willem van Tijen. Het gebouw geldt tegenwoordig als een van de nieuwste hotspots in de stad, waar diverse winkels en restaurants zijn gevestigd.

Restaurant Héroine

Hotspot 4: Aloha Bar

Ooit roetsjten de kinderen van de wildwaterbaan in dit voormalig zwemparadijs Tropicana. Tegenwoordig is dit het onderkomen van de Aloha Bar. Met bar, restaurant, Aloha koffiebranderij en een terras aan de Maas is dit een multifunctionele horecaplek. De Aloha Bar is van woensdag tot en met zondag open voor lunch, borrel en diner. Een aanrader als je even toe bent aan een ontspannen avondje uit.

Aloha Bar

Meer hotspots om te eten of drinken in Rotterdam?

Check voor meer inspiratie onze hitlist aan lunchrooms, koffie- en cocktailbars, restaurants, markten en food events in Rotterdam: Rotterdam.info.

Wil je meer weten over de aankomende evenementen in Rotterdam? Bekijk dan deze agenda.

Mijn favoriete venues (0)