Adjunct-directeur Jannelieke Aalstein vertrekt bij Rotterdam Partners

19-04-19

De Raad van Toezicht van Rotterdam Partners laat weten dat Jannelieke enkele weken geleden heeft aangekondigd dat zij eind juni afscheid zal nemen van Rotterdam Partners, omdat zij haar tanden in een nieuwe uitdaging wil gaan zetten. Tot dat moment is zij met onverminderde energie aan het werk en bereikbaar.

Met veel enthousiasme, kennis en ervaring én een groot hart voor Rotterdam heeft Jannelieke zich in de afgelopen vier jaar vanuit Rotterdam Partners ingezet voor de stad, de economische ontwikkeling en profilering van Rotterdam en voor onze organisatie en collega’s. Als adjunct-directeur heeft zij o.a. stevig meegebouwd aan de organisatie zoals die nu staat, vele partners en netwerken betrokken en samengebracht, (intern en extern) een agenderende rol vervult en in veel, voor de stad relevante, ontwikkelingsprojecten geparticipeerd.

Jannelieke Aalstein_Willem de Kam

Met haar afdeling Netwerken, Marketing & Communicatie heeft ze o.a. de citymarketingstrategie en -uitvoering naar een volgend niveau gebracht, nieuwe productportfolio’s geïnitieerd en de strategische rol binnen Rotterdam Partners doorontwikkeld. Op die manier heeft zij met haar team mooie en relevante stappen gezet om als organisatie een nog waardevollere bijdrage te kunnen leveren aan de promotie van de stad en de groei en ontwikkeling van de Rotterdamse economie. Tot slot is haar aanstekelijke energie en liefde voor onze stad op allerlei momenten een geweldige aanjager geweest.

Jannelieke: “Rotterdam Partners, de collega’s en het werk dat wij doen zijn geweldig! En samen met al die partners aan de mooiste stad van de wereld werken en bouwen vind ik nog iedere dag een cadeau. Er staat nu een organisatie waar ik met veel plezier onderdeel van ben geweest en aan mee heb gebouwd en waar ik enorm trots op ben. En daarmee is het voor mij een mooi moment voor een nieuwe stap en plek, een nieuwe uitdaging waar ik purpose driven, resultaatgericht en gepassioneerd het verschil kan gaan maken. Dankbaar en vol trots en mooie verhalen neem ik eind juni afscheid van Rotterdam Partners en van mijn geweldige collega’s.”

De Raad van Toezicht vindt het spijtig dat Jannelieke weggaat maar bedankt haar zeer voor haar inzet, kennis, tomeloze energie en verbindende rol en wenst haar na juni alle succes voor de toekomst.

 

foto bovenaan: Iris van den Broek

Mijn favoriete venues (0)