Hotel Neutraal Bijeenkomst #3 voor Rotterdamse hotels

22-05-23

In oktober 2022 heeft Hotel Neutraal een vliegende start gemaakt. Hotel Neutraal is een doelgerichte en missiegedreven beweging van zestien Rotterdamse hotels en vier projectpartners die samenwerken op de thema’s: klimaat, circulair en biodiversiteit. Hotel Neutraal geeft direct inzicht in de duurzame kansen en praktische handvatten om zelf mee aan de slag te gaan. Samen zetten we als collectief stappen op weg naar een CO2-neutrale en circulaire toekomst. Stappen die helpen bij het besparen van kosten en zorgen voor een schoner Rotterdam door energiebesparing, minder afval en voedselverspilling, meer circulaire producten, waterbesparing en een lagere CO2 uitstoot.

De zestien Rotterdamse hotels die zich al hebben aangesloten zijn Hostel Room, Stayokay, The James, Supernova Hotel, Hotel New York, NH Atlanta, Nhow, H2otel, Room Mate Bruno, Bilderberg Parkhotel, The Bellhop, Hotel van Walsum, The Student Hotel, The Slaak, Marriott Hotel en Postillion Hotel WTC. De projectpartners zijn Gemeente Rotterdam, Rotterdam Partners, Green Leisure Group en BlueCity. Lees meer over het Hotel Neutraal.

In de derde (gratis) bijeenkomst, die zal plaatsvinden op dinsdag 27 juni a.s. bij BlueCity, 09:30 – 12:00 uur, nemen we je graag mee in onze aanpak, het vervolg van het programma 2023/2024, de collectieve werkgroepen en hoor je hoe je als Rotterdams hotel kan instappen.

Voor informatie over het programma van deze bijeenkomst, check deze pagina op de website van BlueCity.

Foto: Jacqueline Fuijkschot

Mijn favoriete venues (0)