Nieuwe leden Raad van Toezicht Rotterdam Partners

11-09-18

Souad el Hamdaoui en Lars Crama zijn benoemd als nieuwe leden van de Raad van Toezicht van Rotterdam Partners. Souad el Hamdaoui is directeur van de Euromast en mede-eigenaar van Italian Food Concepts Netherlands Holding B.V., waaronder restaurant Jamie’s Italian valt. Lars Crama is oprichter en directeur van Innovators Inc. en Chief Commercial Officer bij BlueCity.

Souad el Hamdaoui heeft de afgelopen jaren een flinke bijdrage geleverd aan het aantrekkelijker maken van de leisure industrie in Rotterdam. Daarnaast heeft zij als lid van de Economic Development Board Rotterdam en als lid van de Raad van Toezicht van Bibliotheek Rotterdam gebouwd aan verschillende onderwerpen die de stad raken. El Hamdaoui: “Rotterdam is mijn stad en ik ben trots dat ik de afgelopen jaren heb mogen meebouwen aan Rotterdam van nu. Het is een eer om nu een bijdrage te leveren aan Rotterdam Partners en samen te werken en te bouwen aan een stad die nog energieker, innovatiever en bruisender wordt.”

Lars Crama heeft tien jaar gebouwd aan een marketing technologie bedrijf aan de voet van de Erasmusbrug en is sindsdien actief in verschillende innovatieve ecosystemen waar gevestigde bedrijven, ondernemers en kennisinstellingen samenwerken. Crama: “Rotterdam staat goed op de kaart. Tegelijkertijd staan we voor evenveel kansen als uitdagingen. Hoe maken we de transitie naar de nieuwe economie? Hoe houden we de stad aantrekkelijk voor verschillende doelgroepen? Hoe maken we vandaag de juiste keuzes voor de stad van morgen en overmorgen? Rotterdam Partners speelt bij die vraagstukken een cruciale rol. Ik kijk er dan ook naar uit om met mijn kennis, ervaring en netwerk een waardevolle bijdrage te leveren aan de Raad van Toezicht.”

De twee nieuwe leden vormen samen met de zittende leden Allard Casteleijn (president-directeur van het Havenbedrijf), Andy Mosmans (Strategy Director ARA), Kitty van Dongen (CFO Ahoy), Barbara Kathmann (wethouder economie, wijken en kleine kernen) onder leiding van voorzitter Jacob van der Goot de Raad van Toezicht van Rotterdam Partners.

Directeur Jeroen Kuyper: ,,We zijn heel blij met de benoeming van Souad en Lars. Met hun ruime professionele ervaring en expertise, hun grote betrokkenheid bij Rotterdam en onze organisatie brengen zij veel kennis op het gebied van de nieuwe economie en de leisure industrie in onze Raad van Toezicht. Daarmee is de Raad van Toezicht gezamenlijk een geweldige afspiegeling van het volledige takenpakket van Rotterdam Partners.”

Mijn favoriete venues (0)