#ROTTERDAMZETDOOR van Rotterdam, voor Rotterdam

30-03-20

De maatregelen rondom het COVID-19 virus hebben directe impact op de Rotterdammers. Toch blijft ook in deze moeilijke tijd de typisch Rotterdamse doorzettingskracht en aanpakkersmentaliteit voelbaar en zichtbaar. Het een na het ander initiatief schiet de grond uit, van thuisbezorg services tot sociaal maatschappelijke acties voor de zwakkeren in de stad.  

#RotterdamZetDoor logo

Rotterdam Partners wil deze initiatieven in de stad graag een collectief platform bieden. Om zo het Rotterdamse aanbod voor bewoners van de stad goed vindbaar te maken, en tegelijkertijd ondernemers te helpen bij het voortzetten van hun business. Dit doen we onder de noemer #Rotterdamzetdoor, een mooie manier om ook de doorzettingskracht van de stad, haar ondernemers en bewoners, te laten zien. Van Rotterdam, voor Rotterdam.  

Als ‘campagneslogan’ lanceren we #ROTTERDAMZETDOOR. Dit is bewust geen nieuw ‘merk’ of afzender, maar een hashtag, als symbool en drager van de bottom-up beweging van de initiatieven van Rotterdamse ondernemers. Als landingsplek hebben we de website www.rotterdamzetdoor.nl  opgericht, vol relevante content over en links naar de initiatieven. #ROTTERDAMZETDOOR is van Rotterdam, voor Rotterdam. Steun de stad, gebruik #ROTTERDAMZETDOOR. 

 

Mijn favoriete venues (0)