Vernieuwing managementteam Rotterdam Partners

17-06-20

Rotterdam Partners verwelkomt drie nieuwe leidinggevenden. Vanaf juni is Ingrid van Hanswijk Pennink benoemd tot manager Strategie, Proces & Business intelligence, Jorn Douwstra tot manager International Trade & Investment, en Judith Boer tot manager Corporate Communicatie, Pers & Public Affairs.

Zij vormen samen met directeur Wilbert Lek, Eveline van den Pluijm (manager Convention Bureau & Tourism Board) en Jeroen Schreurs (manager Bedrijfsvoering) het nieuwe managementteam van Rotterdam Partners.

De drie nieuwe managers werkten al voor de organisatie. Ingrid van Hanswijk Pennink was werkzaam als strategisch adviseur, Jorn Douwstra als businessmanager International Trade & Investment, en Judith Boer als persvoorlichter en strategisch communicatie adviseur.

Het team van leidinggevenden zal op korte termijn verder worden versterkt met een manager verantwoordelijk voor Marketing & Communicatie en een manager Rotterdam Experience & Hospitality. Naast de nieuwe gezichten heeft het managementteam van Rotterdam Partners ook een andere structuur gekregen. Deze wijziging van de organisatiestructuur maakt deel uit van een bredere verandering binnen Rotterdam Partners.

Directeur Wilbert Lek: “De afgelopen maanden hebben we binnen Rotterdam Partners met elkaar de eerste stappen gezet naar een nieuw en beter organisatiemodel. Om zo te komen tot een inrichting van Rotterdam Partners die meer recht doet aan de organisatie die we anno 2020 willen zijn. En waarmee we afscheid nemen van een structuur die ten tijde van de fusie in 2014 logisch was, maar die ons nu niet langer meer past. Samen met de collega’s zijn we teruggegaan naar de tekentafel en nu ligt er een breed gedragen organisatiemodel waarvan ik overtuigd ben dat we Rotterdam nog beter vooruit kunnen brengen.

De vernieuwde structuur kent kleinere teams met gerichte expertise aangestuurd door specialisten, die naast leidinggeven zelf ook actief zullen zijn in de uitvoering. De drie nieuwe managers komen allemaal uit de eigen organisatie en brengen jarenlange ervaring op gebied van hun vak mee. Ik ben dan ook ontzettend blij dat Ingrid, Jorn en Judith het leidinggevende team komen versterken. Met hun komst hebben we een managementteam dat een goede mix van kennis, ervaring, daadkracht en liefde voor Rotterdam met zich meebrengt. Ik kijk er naar uit om samen met hen en alle collega’s Rotterdam Partners nog beter en sterker te maken.”

Mijn favoriete venues (0)