Rotterdam Knowledge Ambassadors

Partnernetwerk

Rotterdam Knowledge Partners die een bidtraject voor een internationaal congres hebben doorlopen met Rotterdam Partners worden benoemd tot Ambassadeur. Vanuit hun ervaring en betrokkenheid bij Rotterdam als congresstad, enthousiasmeren en helpen zij anderen graag bij het winnen en organiseren van hun congres.

Wie zijn de Rotterdam Knowledge Partners?

De Rotterdam Knowledge Partners zijn wetenschappers, onderzoekers en vertegenwoordigers van verschillende (wetenschappelijke) vakgebieden. Dit netwerk draagt bij aan de internationale profilering van de sterke vakgebieden in de stad. Profilering vindt plaats door het hosten van internationale congressen in de stad. Rotterdam Knowledge Partners die een bidtraject voor een internationaal congres hebben doorlopen met Rotterdam Partners worden benoemd tot Ambassadeur. Vanuit hun ervaring en betrokkenheid bij Rotterdam als congresstad, enthousiasmeren en helpen zij anderen graag bij het winnen en organiseren van hun congres. Het doel van het netwerk is het verhogen van het aantal internationale congressen in Rotterdam en het verhogen van het imago van de Rotterdamse kennisinstituten en van Rotterdam als kennisstad.

Wat is het doel van de Rotterdam Knowledge Partners?

De Rotterdam Knowledge Partners:

  • Verbeteren het internationale imago van Rotterdam kennisstad en de Rotterdamse kennisinstituten.
  • Verhogen het aantal (meerdaagse) internationale congressen in Rotterdam.

Wat kan een Rotterdam Knowledge Ambassador voor u betekenen?

Denkt u eraan om het congres op uw vakgebied, waar u jaarlijks aan deelneemt, naar Rotterdam te halen? Vraagt u zich af hoe uw collega’s geënthousiasmeerd kunnen worden en hoe u hun steun kunt verkrijgen? De Rotterdam Knowledge Ambassadors, die voor een soortgelijke keuze hebben gestaan, kunnen u hier uitstekend over adviseren. Of heeft u al besloten om een congres naar Rotterdam te halen, maar bent u op zoek naar persoonlijke verhalen en tips? Ook dan kan Rotterdam Partners u in contact brengen met één of meer ambassadeurs. Zij vertellen u bovendien graag over hun drijfveren en wat de organisatie van het congres hen op persoonlijk vlak heeft opgeleverd.

Iedere ambassadeur heeft ooit een bidprocedure succesvol afgerond en een congres voor Rotterdam ‘gewonnen’. Als ervaringsdeskundigen geven zij ondersteuning in elke gewenste fase van het bidproces: van advisering tot het schrijven van aanbevelingsbrieven.

Mijn favoriete venues (0)