Rotterdam. Make It Happen.

Rotterdam is een stad met een uitgesproken karakter, energiek en nooit hetzelfde. Rotterdam en Rotterdammers gaan het experiment niet uit de weg. Zoeken het eerder op. Zoals de Nieuwe Maas een sterk symbool is voor de constante beweging. Een stad waar de Make It Happen mentaliteit voelbaar en zichtbaar is. Met partijen die voor Rotterdam kiezen en hun eigen invulling geven aan de Rotterdamse mentaliteit en ‘can do’ spirit. Of je nu bewoner bent, bezoeker, of ondernemer sector of cluster. Rotterdam. Make It Happen.

Rotterdam. Make it Happen. is de gezamenlijke pay-off van Gemeente Rotterdam, Havenbedrijf Rotterdam, Erasmus Universiteit Rotterdam en Rotterdam Partners, die hiermee Rotterdam in binnen- en buitenland nog sterker op de kaart willen zetten.


Video

Wonen, bezoeken, studeren, ondernemen… beleef Rotterdam in deze korte promotiefilm (1’41”) in al haar verscheidenheid, van ochtend tot avond. De stad speelt de hoofdrol, maar de film is vooral ook een podium voor mensen die in en met de stad interacteren. Natuurlijk is er ruimte voor de herkenbare plekken en iconen en krijgen stedelijke aspecten als architectuur, attracties, festivals, evenementen, kunst en cultuur, uitgaan, haven, sport, groen, onderwijs, ondernemen en innoveren, bereikbaarheid en vervoer ruim baan in deze film. Rotterdam. Make it Happen.

Rik van der Linden van Firma Film heeft de nieuwste Rotterdam. Make It Happen. film gemaakt.