Rotterdam Tourism Partners & Rotterdam Convention Partners

Rotterdam Partners stelt zich als doel om samen met haar Convention en Tourism Partners – op dit moment zo’n 170 – de stad te promoten en te verkopen als aantrekkelijke toeristische, zakelijke en congresbestemming. Zodat er meer bezoekers naar Rotterdam komen.

Alle ondernemers, instellingen en organisaties die hier baat bij hebben en actief zijn op de zakelijke en/of toeristische bezoekersmarkt, kunnen zich aansluiten bij Rotterdam Partners.
Bovendien kunnen partners participeren in de activiteiten en marketingcommunicatiemiddelen van Rotterdam Partners Tourism Board & Convention Bureau.

De voordelen van het partnership

Rotterdam Partners biedt u, als u actief bent op de zakelijke en/of toeristische bezoekersmarkt, de mogelijkheid mee te doen met uiteenlopende activiteiten van Rotterdam Partners. Activiteiten die voor u de markt ontsluiten of die u in contact brengen met intermediairs zoals eventmanagers, congresorganisatoren en touroperators. Denk aan beurzen in binnen- en buitenland of FAM-trips en studiedagen in eigen stad. Ook kunt u participeren in on- en offline marketingcommunicatiemiddelen en andere diensten voor de toeristische en zakelijke bezoekersmarkt. Promotie bij Rotterdam Tourist Information is ook mogelijk, zie de factsheet.

In het Partnerplan vindt u meer informatie over de voordelen van het partnership en over de activiteiten van Rotterdam Partners.
Bekijk ook het overzicht van de huidige Convention & Tourism Partners.

Neem voor meer informatie over het partnership contact op met Mirjam van de Kamp, wnd. Manager Convention Bureau & Tourism Board.